Υποψήφιος στο Περιστέρι ο Γιώργος Τσαλίκης

«Να δώσουμε αγώνα για τη νεολαία και τον πολιτισμό»

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Θεόδωρου Παχατουρίδη, θα είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, στον οποίο βρισκόταν μαζί με τον κ. Παχατουρίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιστορικό» και «εμβληματικό».

«Να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσύ, δήμαρχε μου, να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας, έναν δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η ιδέα της υποψηφιότητας του με τον κ. Παχατουρίδη, ήταν στα… υπόψιν τους εδώ και δέκα χρόνια, αλλά τώρα ένιωσε ο ίδιος έτοιμος.

Μιλώντας για το Περιστέρι, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε πως είναι το αγαπάει πολύ γιατί είναι το μέρος που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει η σύζυγός του και στο οποίο «έχουμε ζήσει τα τελευταία 20 χρόνια τις χαρές, τις αγάπες μας και τις λύπες μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top