Ο Τσίπρας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ν.Ηλιόπουλος και το Casa De Papel

Υποδοχή με rock μουσική για τον Πρωθυπουργό

Στην παρουσίαση του υποψήφιου Δημάρχου της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ,  βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός μάλιστα συνέκρινε τον Νάσο Ηλιόπουλο με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ Casa De Papel.

Με επευφημίες, χειροκροτήματα αλλά και ροκιές και τους ήχους των Doors υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ CASA DE PAPEL

Με το μικρόφωνο στο χέρι,  ο πρωθυπουργός μίλησε  για τον 35χρονο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας. Επιστράτευσε το χιούμορ του για το πρόβλημα αναγνωρισιμότητας, που όπως είπε, αντιμετωπίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος με τους  ψηφοφόρους. 

«Μίλαγα με κάποιον που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική, του λέω: 'Τον Νάσο τον Ηλιόπουλο θα ψηφίσεις ε;'. Μου λέει: 'Ποιον; Ποιος είν' αυτός;'. Ανοίγω το κινητό μου, βγάζω τη φάτσα σου. Μου λέει: 'Δεν τον ξέρω, αλλά κάτι μου θυμίζει, ρε συ αυτός μου θυμίζει τον καθηγητή από το Casa de Papel'  Του λέω: 'και πού να δεις όταν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, θα είναι ακριβώς ο ίδιος!».

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Ωστόσο πρόσθεσε πως η υποψηφιότητα του έχει τις προϋποθέσεις να είναι νικηφόρα, διότι η Αθήνα όπως είπε δεν πρέπει να ανήκει στα τζάκια και τις πολιτικές οικογένειες που την θεωρούν κληρονομικό δικαίωμα.

Η εκστρατεία του Νάσου Ηλιόπουλου εστιάζει στους τομείς της Ασφάλειας της καθημερινότητας και της κοινωνικής πολιτικής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΝΔ

Στην αντιπολίτευση τώρα, η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το πρόγραμμα της για την υγεία που στηρίζεται σε τέσσερις άξονες, ενώ θα δοθεί ειδικό βάρος στη μάχη κατά του καρκίνου. 

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στη Μαδρίτη για το συνέδριο του σοσιαλιστικού κόμματος, όπου είχε συνάντηση με τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέντρο Σάντσεθ και συζήτησαν για το μεταναστευτικό πρόβλημα.

«Να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι στις πολιτικές Σαλβίνι, στις πολιτικές του φόβου και του μίσους, που ποινικοποιούν την αλληλεγγύη και διώκουν ακόμη και αυτούς που σώζουν ζωές».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top