Τι δήλωσε ο Τσίπρας για τον… Άγιο Βαλεντίνο

Καμμένος: «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ»!

Ίντριγκες, πάθη, «πολιτικοί γάμοι»  και ηχηρά διαζύγια ταρακούνησαν το τελευταίο διάστημα το πολιτικό σκηνικό. Κι όμως. Οι πρωταγωνιστές των ημερών έχουν χιούμορ και σήμερα, του Αγίου Βαλεντίνου, αποκαλύπτουν στο Star σε ποιον πολιτικό αντίπαλο θα έστελναν λουλούδια. 

ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο μεγάλος πολιτικός έρωτας της τετραετίας  έληξε κακήν κακώς. Ο Πάνος Καμμένος  δεν χαμογελά του Αγίου Βαλεντίνου. Πνίγει τον πόνο του στα τσιπουράδικα.  «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» λέει στο Star. 
Και δεν είναι ο μόνος:  «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» δηλώνει και ο ανεξάρτητος βουλευτής  Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος αποχώρησε από το Ποτάμι.   

Ο ίδιος πάντως δηλώνει με χιούμορ, με αφορμή τη σημερινή ημέρα:  «Θα έστελνα λουλούδια στον Πολάκη με κάρτα που  θα έγραφε ο Σταμάτης σου και στον Κραουνάκη με κάρτα που θα έγραφε ο Παύλος σου»! 

Η ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ, ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που αποκάλεσε «κουραμπιέδες»  τους πολιτικούς της αντιπάλους, σήμερα επηρεάστηκε από του Αγίου Βαλεντίνου»: «Ξέχασα να φέρω κουραμπιέδες και έφερα σοκολατάκια» δηλώνει γελώντας στο Star .  

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΑΜΥΡΑΣ

Ο Γιώργος Αμυράς, διαγραφείς απ;o το Ποτάμι , «φλερτάρει» με τη ΝΔ. Μέρα που είναι πάντως δεν θα έστελνε λουλούδια στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως λέει ο ίδιος θα έστελνε  «μια ωραιότατη ανθοδέσμη με πολλά κόκκινα τριαντάφυλλα  και κίτρινες τουλίπες στον κύριο Τσίπρα και θα του έγραφα στην κάρτα εύχομαι σύντομα να πάρετε  διαζύγιο από την εξουσία για να ορθοποδήσει η χώρα. Με αγάπη Αμυράς». 

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ

Αδυναμία στον Πάνο Καμμένο και στον Τέρενς Κουίκ έχει και ο Δημήτρης Καμμένος. Αλλά και ο πρόεδρος της Δύναμης Ελληνισμού,  αλλού θα έστελνε λουλούδια. «Θα έδινα λουλούδια στους έξι οι οποίοι μετά την εν λευκώ ψήφο διέλυσαν ότι πιστεύαμε για την ψήφο κατά συνείδηση. Λουλούδια για να ξαναβρούν τη συνείδησή τους»τονίζει. 

ΗΜΕΡΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΠΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Η ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρωθυπουργό. Όταν ερωτήθηκε  από τους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας: «Σήμερα είναι η ημέρα των ερωτικών ραντεβού»! 

Με πολύ αγάπη, και του χρόνου…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top