«Χαμός» στη Βουλή μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου!

Τσίπρας: «Να με ευγνωμονείς που δεν επέτρεψα να γίνεις Σαμαράς»

Σε ανοιχτή κόντρα μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου  των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου,  εξελίσσεται η συζήτηση στη Βουλή για το Πρωτόκολλο Ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ! 

Καμμένος: Ίσως σήμερα παραιτηθώ και από βουλευτής!

Απίστευτη επίθεση Ζουράρι στον Μητσοτάκη στη Βουλή

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ο πρωθυπουργός απάντησε σηκώνοντας το γάντι στον υπαινιγμό Καμμένου ότι δεν θα μιλήσει στη συζήτηση: «Όπως είδατε είμαι εδώ. Όχι για να ακολουθήσω την προσπάθεια που καταβάλλετε. Ομολογώ ότι δεν δύναμαι να παρακολουθήσω την εντατική προσπάθεια να αυτοακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας ιστορίας». 

Απαντώντας στην κριτική του  προέδρου των  ΑΝΕΛ ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε αρχικά σε στίχο ποιήματος!  «Η πόλις: Καινούργιους τόπου δε θα βρεις, δε θα βρεις άλλες θάλασσες, η πόλις θα σ’ ακολουθεί. Και σας το αφιερώνω γιατί σε λίγους μήνες αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε». 

Πρόσθεσε ο πρωθυπουργός,  σε έναν  ισχυρισμό -  «βόμβα»:  «Και σας διαβεβαιώνω: Θα με ευγνωμονείτε που είδα τον σχεδιασμό σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση. Και που απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς».

Η απάντηση Καμμένου με ζητιάνους και καπεταναίους      

Με αιχμηρό  τρόπο απάντηση όμως και ο κ. Καμμένος στον  κ. Τσίπρα, έμμετρο μάλιστα τρόπο, καθώς αναφέρθηκε σε στίχο για την επανάσταση του  1821: «Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν κι εσέ δεν θα φορούσαν στέμμα»! 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε επίσης ότι  πρωθυπουργός του έστειλε SMS με το οποίο τον κατηγορούσε ότι ρίχνει γέφυρες στη ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top