Απίστευτη επίθεση Ζουράρι στον Μητσοτάκη στη Βουλή

Παπαχρηστόπουλος: Δέχομαι λεκτικές βιαιότητες

Οξύτατη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ  Κυριάκο Μητσοτάκη  εξαπέλυσε στη Βουλή ο Κώστας Ζουράρις, ο ένας εκ των δύο βουλευτών των ΑΝΕΛ που με επιστολή τους στηρίζουν την κυβερνητική  πλειοψηφία.  

Μάλιστα ο κ. Ζουράρις χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «ο μαξιλάκας πρόεδρος», ενώ  μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στην κριτική που του είχε ασκήσει, σαν «αρχοκεντρικό» και  «ασχετίλα». Συνεχίζοντας επίσης την αναφορά του στον πρόεδρο της ΝΔ  υποστήριξε ότι «ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί αυτός με εμένα»! 

Στον  κ. Μητσοτάκη αναφέρθηκε και ο έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ  που στηρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία, Θανάσης Παπαχρηστόπουλος, αλλά σε εντελώς διαφορετικό ύφος και σε μία  συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία. «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινήσαμε μαζί. Λυπάμαι πραγματικά γιατι με τις επιλογές που κάνει δεν κάνει καλό στη χώρα» σχολίασε. 

Ο κ. Παπαχρηστόπουλος, ο οποίος δεν άνοιξε πάντως τα χαρτιά του για το τι θα πράξει σχετικά με την παραίτησή του, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι είναι στο μάτι του κυκλώνα και ότι δέχεται λεκτικές βιαιότητες. 

«Έχω ακούσει τα χίλια μύρια ... τυχοδιώκτης μαριονέτα,  γυρολόγος. Το έγκλημα ποιο ήταν; Συμφωνήσαμε ότι όταν ζητήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης και είπαμε ναι». 

Σε μια  απάντηση επίσης στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, του κόμματος με το οποίο εξελέγη, διερωτήθηκε: "Ποια είναι η εκτροπή; Ποιο είναι το έγκλημα; Ποιο είναι το πραξικόπημα;».  Όπως ισχυρίσθηκε, δέχθηκε "απίστευτο πόλεμο για μια συνεπή συμπεριφορά". 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top