Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο: «Αν δεν παραδώσεις την έδρα, θα σε διαγράψω»

Αποχώρησε αμίλητος ο βουλευτής

Καμμένος και Παπαχριστόπουλος

Ψυχροπολεμικό ήταν το κλίμα το πρωί της Πέμπτης στη συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ με τον Πάνο Καμμένο και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να μην ανταλλάζουν ούτε καλημέρα. 

Λίγο πριν ξεκινήσει στη Βουλή η νέα συζήτηση για την επικύρωση της ένταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων ξεκίνησε η συνεδρίαση όσων βουλευτών έχουν απομείνει στους ΑΝΕΛ. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα έως το πρωί της Παρασκευής κι εκείνος αποχώρησε από τη συνεδρίαση. 

«Αν μέχρι αύριο το πρωί πριν την ψηφοφορία ο Παπαχριστόπουλος δεν καταθέσει τη παραίτησή του, τότε θα διαγραφεί απο την ΚΟ ΑΝΕΛ. Δε θα επιτρέψω μέλος των ΑΝΕΛ να δολοφονήσει την Μακεδονία. Ο Κουίκ να επιλέξει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα αν θέλει να είναι στο πάνθεον των αποστατών», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και είπε στους δημοσιογράφους ότι θα παραιτηθεί την Παρασκευή μετά την ψηφοφορία. 

Από την αρχή της συνεδρίασης η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη. Όταν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εμφανίστηκε στην αίθουσα οι υπόλοιποι βουλευτές σταμάτησαν αμέσως την κουβέντα που είχαν και ο μοναδικός που τον ρώτησε τι κάνει ήταν ο Αριστείδης Φωκάς, χωρίς να πάρει απάντηση. 

Ο κ. Παπαχριστόπουλος παρέμεινε αμίλητος και βλοσυρός, έβαλε τα γυαλιά του και κοιτούσε αμήχανος στο κινητό του. 

Στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ συμμετέχουν, εκτός από τον Πάνο Καμμένο και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, οι: Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστας Κατσίκης, Αριστείδης Φωκάς, Κώστας Ζουράρις, Νίκος Μαυραγάνης και Παναγιώτης Σγουρίδης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top