Σενάρια για ένταξη του Κουκούτση στην ΚΟ των ΑΝΕΛ – Τι είπε ο Καμμένος

Είχε εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή αλλά αποχώρησε το 2017

Σενάρια ένταξης του Δημήτρη Κουκούτση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες. 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή, αλλά αποχώρησε από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου το 2017.

Σε σχετική ερώτηση, που του έγινε σε συνέντευξή του στο Open, ο κ. Καμμένος απάντησε διπλωματικά, αφήνοντας ορθάνοικτό παράθυρο για μια τέτοια εξέλιξη.

«Το ποιος θα ενταχθεί στους ΑΝΕΛ, θα το συζητήσουμε και υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις. Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια γιατί ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το ότι προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή είναι ένα θέμα. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Δεν έχω δει από πλευράς του να κάνει κινήσεις που τον εντάσσουν στον ναζιστικό και γερμανόφιλο χώρο της Χρυσής Αυγής», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον κ. Κουκούτση.

Τέλος, ε'ίπε πως θα τον ενοχλούσε αν ο Τσίπρας καταθέσει στεφάνι στον Κεμαλ, τον «σφαγέα των Ποντίων».

Καμμένος: Δεν εκβιάζω κανέναν

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εκβιάσει κανέναν, πολλώ δε μάλλον τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Καμμένος είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας «με έχει στενοχωρήσει πολύ», ενώ μίλησε για «ανέντιμη προσπάθεια» προσέγγισης στελεχών των ΑΝΕΛ, αν και η στάση του ίδιου ήταν πάντοτε έντιμη και καθαρή.

Παράλληλα, μίλησε για «συμβούλιο γερόντων» στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφερόμενος στους Αλέκο Φλαμπουράρη και Θανάση Κρατερό, οι οποίοι -όπως είπε- είναι συμπαθέστατοι άνθρωποι, αλλά λειτουργούν όπως οι Κεντρικές Επιτροπές του ΚΚΕ. «Μόνον  στη Σοβιετική Ένωση γίνονταν αυτά», είπε.

Ο ίδιος επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στον Νίκο Κοτζιά, λέγοντας πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει ποινικές ευθύνες για «την εμπλοκή του ΥΠΕΞ με τις εταιρείες του Σόρος και τις βίζες και τις off shore εταιρείες».

Καμμένος: Αντιδημοκρατική η προσπάθεια κατά της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Τέλος, κάλεσε τον Παπαχριστόπουλο να παραιτηθεί, όπως έχει δηλώσει ότι θα κάνει, και να παραδώσει την έδρα στους ΑΝΕΛ, ενώ για τον κ. Ζουράρι είπε ότι είναι συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top