Άδωνις Γεωργιάδης: Σύσσωμη η ΝΔ στην κοπή πίτας του αντιπροέδρου της

Εκεί ο Αντώνης Σαμαράς και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη.

Με ένα βίντεο με στιγμιότυπα από ομιλίες και συνεντεύξεις του ξεκίνησε η εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι. Μάλιστα, ο κόσμος ήταν τόσος που αρκετοί έμειναν έξω από την αίθουσα. 

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος ήταν ανάμεσα στα στέλεχη της ΝΔ που τίμησαν τον Άδωνη Γεωργιάδη με την παρουσία τους /Φωτογραφία EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πολλά ήταν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μάκης Βορίδης, η Νίκη Κεραμέως, ο Γιάννης Τραγάκης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Πέτρος Τατσόπουλος κ.ά. 

Απάντηση Βενιζέλου σε Τσακαλώτο για το αλάθητο

Ενθουσιώδεις οι αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά /Φωτογραφία EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Ελλάς - Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι όταν στην αίθουσα μπήκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η Ευγενία Μανωλίδου δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της /Φωτογραφία EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Άδωνι γερά, να πέσει η δεξιά», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν στην αίθουσα μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον γιο τους. 

Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Στη συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και το Μακεδονικό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top