Περιστέρι: Αποδοκίμασαν την Καφαντάρη για τη Μακεδονία

Σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων

Αντιμέτωπη με την οργή των πολιτών βρίσκεται η κυβέρνηση, βουλευτές της οποίας δέχονται από προπηλακισμούς και απειλές έως αποδοκιμασίες για τη στάση τους απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου.

Την ώρα που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε τον χαιρετισμό της, ακούστηκε ένας οργισμένος άνδρας να φωνάζει «όλοι οι πολιτικοί έξω»!

«Τους χαρίσατε τη Μακεδονία, γιατί; Έξω!» είπε έξαλλος ο ίδιος άνθρας, με μια γυναίκα να φωνάζει «φύγε, δε σε θέλουμε» και πολλούς από τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν και να φωνάζουν «έξω», προτρέποντας τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει.

Η κυρία Καφαντάρη, φανερά αμήχανη, παρέμεινε για λίγη ώρα στη θέση τςη, ωστόσο αποχώρησε λίγο μετά μαζί με τον αστυνομικό της, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που είχε ειδοποιηθεί και περίμενε έξω από το κτίριο.

Πρόεδρος Ένωσης: Ντροπή της που φώναξε την αστυνομία

«Δεν απειλήθηκε, ούτε εξυβρίστηκε από κανέναν. Της είπα πως είναι ντροπή της, που φώναξε την αστυνομία και ήρθε έξω από το κτίριο» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στο star.gr.

Ο κ. Αθανασιάδης εξήγησε πως στην τοποθέτησή του καυτηρίασε την κυρία Καφαντάρη για τη στάση της απέναντι στις χαμένες πατρίδες, στους Ποντίους και σε όλα τα εθνικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ίδια, όπως περιέγραψε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε να κάνει τον χαιρετισμό της, «ωσάν να μην τρέχει τίποτα», και κάποιοι από το πλήθος εξαγριώθηκαν, «με εμένα να προσπαθώ να κατευνάσω τα πνεύματα».

«Όταν αποφάσισε να αποχωρήσει μου ζήτησε να τη συνοδέψω για προστασία. Δεν είμαστε τραμπούκοι. Η ίδια είναι που ισχυρίζεται ότι βρίσκεται μέσα στον κόσμο. Εάν δε θέλει να της ασκούν κριτική, ας μην ερχόταν», επισημαίνει.

Όσον αφορά, τέλος, το γιατί κάλεσε η Ένωση στην εκδήλωση την κυρία Καφαντάρη, ο κ. Αθανασιάδης είπε πως δεν ήταν η μόνη πολιτικός που ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση και πως η Ένωση είθισται να καλεί εκπροσώπους από όλες τις παρατάξεις, φυσικά και από την κυβέρνηση, στις κοινωνικές της εκδηλώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top