Λεβέντης: Αρχίζει εθνικό πένθος από αύριο

«Η επόμενη Βουλή πρέπει να ακυρώσει τη Συμφωνία»

«Από αύριο αρχίζει ένα εθνικό πένθος» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η Ελλάδα από τη Λάρισα και πάνω θα αισθάνεται προδομένη και θιγμένη. Ενεργήσατε αδιαφορώντας για τη γνώμη των Μακεδόνων» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος είπε πως είναι χρέος της επόμενης Βουλής «να ακυρώσει αυτή τη συμφωνία».

«Μόνο ο κ. Τσίπρας θα είναι χαρούμενος και ο κ. Μητσοτάκης που προσευχόταν να κάνει την βρώμικη δουλειά ο πρωθυπουργός για να μην έρθει στα χέρια του η “βόμβα”», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης, υπογραμμίζοντας πως «όταν μια Βουλή ενεργεί αντίθετα με τη θέληση της κοινωνίας, αυτή η βουλή καλύτερα είναι να τελειώνει άμεσα τον βίο της για να έρθει μία σοβαρότερη».

Στη συνέχεια, ο κ. Λεβέντης είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Η ιστορία κύριε Τσίπρα θα γράψει ότι εσείς είστε που μειοδοτήσατε απέναντι στη χώρα. Εσείς και οι βουλευτές, που θα ψηφίσουν αυτό που ζητάει ο πρωθυπουργός. Οι σοφοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ξέρουν ότι η συνθήκη είναι επωφελής, ο λαός είναι βλάκας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top