Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι της Τζάκρη

Τσίπρας: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει

Την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά, καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία.

Πέταξαν μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη

«Αυτές οι πρακτικές τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας ο ίδιοι "το αυγό του φιδιού", δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι αναμένει από την Αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες.

 

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο twitter κάλεσε τα κόμματα να καταδικάσουν την επίθεση και ονομαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας. Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κ. Μητσοτάκη & όλα τα κόμματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα. Να ξέρουν όλοι: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει».

Καταδικάζει και το ΚΚΕ την επίθεση στη Τζάκρη

Το ΚΚΕ καταδικάζει και καταγγέλλει την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο σπίτι της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη.

«Για τέτοιου είδους ενέργειες έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη εκείνες οι δυνάμεις, που αυτό το διάστημα δείχνουν ανοχή στην ακροδεξιά ρητορική, βία και δράση, αλλά και όσοι συγκυβέρνησαν με παρόμοιες δυνάμεις όλο αυτό το διάστημα» τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top