Πέταξαν μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη

«Δολοφονική» χαρακτήρισε την επίθεση η βουλευτής

θεοδωρα τζακρη

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη,

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στην οικία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά Πέλλας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές υλικές φθορές, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι οι γονείς και ο σύζυγος της βουλευτού.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, είχε πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Γιάννη Σηφάκη στην Αριδαία.

Επίθεση σε σπίτι βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη

«Δολοφονική η επίθεση» δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στην επίθεση που δέχτηκε, τη χαρακτήρισε «δολοφονική», ενώ κάλεσε όλες τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή και να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων».

«Η σημερινή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, τη στιγμή που ήταν μέσα η οικογένειά μου και το ανήλικο παιδί μου, χρεώνεται αποκλειστικά σε όλες αυτές τις πολιτικές δυνάμεις που η εμπάθειά τους τους τελευταίους μήνες έχει διχάσει τη χώρα και έχουν δώσει δικαίωμα και άνεση σε κάθε φασίστα και δολοφόνο να βγει προς τα έξω, να αισθανθεί δυνατός, να αισθανθεί ότι έσπασε την απομόνωσή του και ότι μπορεί πλέον να αναβιώσει τα τάγματα εφόδου.

Να μην αυταπατάται κανείς ότι ο διχασμός που προκάλεσαν αυτές οι πολιτικές δυνάμεις και η συμπόρευσή τους με τα ακροδεξιά στοιχεία συνιστούν το υπόβαθρο για την υποκίνηση όλων αυτών των δολοφονικών επιθέσεων.

Θέλω να στείλω σε όλους αυτούς τους δολοφόνους το μήνυμα ότι θα συνεχίσω σθεναρά να αγωνίζομαι για τις ιδέες και τα πιστεύω μου με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον.

Καλώ όλες τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή και να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων» δήλωσε η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top