Νέα επίθεση Κοτζιά στον Καμμένο

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στους δύο πρώην υπουργούς

Νίκος Κοτζιάς Πάνος Καμμένος

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.  

«Χαμός» στο Υπουργικό Συμβούλιο: Κοτζιάς κατά Καμμένου!  

Καμμένος στο Star: Κάποιοι δεν άλλαξαν στάση για την ψυχή της μάνας τους!

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό  News24/7 ο κ. Κοτζιάς χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εθνικής 'Άμυνας σαν «εθνικό συκοφάντη και ψεύτη» και επανέλαβε ότι προτίθεται να καταθέσει αγωγή σε βάρος του Πάνου Καμμένου, μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

"Με τον κύριο αυτό θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας. Ψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή που προέβλεπαν λύση σύνθετης ονομασίας, τον Σεπτέμβριο ψήφισε και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα και στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ. Μετά άλλαξε στάση, η ιστορία θα δείξει γιατί. Νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις τον ώθησαν προς τα εκεί. Ποτέ μου δεν έχω δει τον κ. Σόρος. Αυτός ο κύριος είναι ο εθνικός συκοφάντης και ο εθνικός ψεύτης. Οι άνθρωποι που φέρνουν την ύβρη και την ασέβεια στη δημόσια ζωή υπονομεύουν τη Δημοκρατία"  υποστήριξε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ. Κοτζιάς άσκησε δριμεία κριτική και στην ηγεσία της ΝΔ, για την οποία ανέφερε ότι  «για να κάνει μικροκομματικά παιχνίδια έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Είναι μια στάση ακραίου σοβινισμού που προκαλεί πολλά προβλήματα και την ανάδειξη ιδεών της ακροδεξιάς. Έχω ικανή τη ΝΔ να μην υπερψηφίσει ούτε το πρωτόκολλο ένταξης της γειτονικής μας χώρας στο ΝΑΤΟ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top