«Φύγε κάτω»: Ο Γκλέτσος κατέβασε από εξέδρα πρώην υποψήφιο της ΝΔ

«Σ' αυτή τη χώρα πρέπει να πέφτει καμία σφαλιάρα» δήλωσε μετά

Θερμό «επεισόδιο» με πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ είχε ο Απόστολος Γκλέτσος, ανήμερα των Θεοφανείων,  αμέσως μετά το τέλος της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού για τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Στυλίδας.

Ο δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος βούτηξε στα παγωμένα νερά για τον σταυρό, έγινε πραγματικά έξαλλος, όταν είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσινούρη, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2015.

«Κατέβα κάτω. Φύγε κάτω!» είπε με άγριο βλέμμα και φωνή, με τον κ. Κατσινούρη να κατεβαίνει, μετά από την παραίνεση μιας κυρίας.

Ο κ. Γκλέτσος, ο οποίος φορούσε ρόμπα για να ζεσταθεί, καθώς ήταν με το μαγιό, πέρασε μετά μπροστά από τον κ. Κατσικονούρη και του είπε δύο φορές «έχεις τελειώσει».

Ο λόγος, για τον οποίο προκλήθηκε επεισόδιο, παραμένει άγνωστος

Ο δήμαρχος Στυλίδας, μιλώντας μετά το επεισόδιο στο Open TV, είπε: «Έπρεπε να είναι άλλοι άνθρωποι εκεί πάνω κι ανέβηκε αυτός. Του λέω “κατέβα ρε Δημήτρη, κάτσε να ανέβουν αυτοί που πρέπει”. Δε γίνεται πια, σ’ αυτή τη χώρα πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα».

Παράλληλα, επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Κατσικονούρη: «Είναι μία κάστα ανθρώπων που υπάρχουν σ’ όλα τα κόμματα. Ο μονίμως υποψήφιος, ποτέ εκλεγμένος και πάντα τον διορίζουν κάπου "τσόντα". Ήταν πολιτικός μου αντίπαλος, δεν κατάφερε να είναι καν στον δεύτερο γύρο. Είναι της προσκολλήσεως».

Αξίζει να αναφερθεί ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- ο κ. Κατσικονούρης πολύ πιθανόν να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος, στην οποία θα είναι υποψήφιος και ο κ. Γκλέτσος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top