Παρακλάδι του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου» άνοιξε στις Σέρρες!

Έχουν «όραμα» την «αυτόνομη Μακεδονία»

Νέο  παρακλάδι του  Ουράνιου Τόξου φύτρωσε στις Σέρρες. Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star,  oνομάζονται «Αδελφότητα του Κύριλλου και του Μεθόδιου»  και έχουν όραμα την «αυτόνομη Μακεδονία»!

Η «Αδελφότητα» ήρθε να προστεθεί δίπλα στη φιλοσκοπιανή οργάνωση «Ουράνιο Τόξο»  της Φλώρινας.

Μετά τα εγκαίνια, δηλώνουν ότι προωθούν τη Διακήρυξη του Κρουσόβου και μιλούν  για «αυτόνομη Μακεδονία»  και «μακεδονική εθνική ταυτότητα.

ΑΝΑΛΥΤΕΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΥΟ –ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ 

Ζήτημα μειονότητας βεβαίως δεν τίθεται, καθώς όπως δηλώνει ο συγγραφέας και αναλυτής Δημήτρης Ευαγγελίδης,   «αν είναι να έχουμε μειονότητα με δυο-τρεις χιλιάδες ανθρώπους τότε θα είχαμε δεκάδες ή εκατοντάδες μειονότητες σε κάθε χώρα». Πράγματι,  το «Ουράνιο Τόξο» στις ευρωκελογές του 2009 και στις 14 εκλογικές περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας πήρε μόλις  2.594 ψήφους. 

ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Ηγετική μορφή στο χώρο  τους θεωρείται  ο Παύλος Βοσκόπουλος, υποψήφιος με το Ουράνιο Τόξο σε αρκετες εκλογικές αναμετρήσεις, ο οποίος προωθεί τη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα και με τις συνεντεύξεις του σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως και  ο  Γιώργος Παπαδάκης, δημοσιογράφος που ζει στα Σκόπια και εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου  στα σκοπιανά τηλεοπτικά δίκτυα.

Υπάρχει επίσης ο παπα  Τσαρκνιάς, ο οποίος ζητά να αναγνωριστεί ψευδομακεδονική Εκκλησία στην… Αριδαία! Ο ίδιος δηλώνει «Μακεδόνας» και απαντά στο σχετικό ερώτημα:  «Έλληνας όχι, Έλληνας πολίτης ναι».  

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΡΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Οι παμμακεδονικες καταγγέλλουν ότι από τα 140 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε  ο Σόρος στα Σκόπια  πήρε χρήματα και το Oυράνιο Tόξο. «Γνωρίζουμε τις χρηματοδοτησεις που έχουν δοθεί από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε βάρος της πατρίδας μας» δηλώνει ο Δημήτρης Φιλιππίδης, πρόεδρος των Παμμακεδονικων Ενώσεων ΗΠΑ.   

Η ΕΥΠ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Ο δημοσιογράφος του Star Πέτρος Μποτσαράκος ρώτησε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Κοραντή αν οι άνθρωποι αυτοί σχετίζονται με τις μυστικές υπηρεσίες στα Σκόπια και η επιβεβαίωση του ήταν αποστομωτική:  «Θα  μου επιτρέψετε κύριε Μποτσαράκο να σας πω ότι κρούετε ανοιχτές θύρες».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top