Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης η κυβέρνηση για την αναθεώρηση

Κριτική και από τους αρχηγούς των μικρότερων κομμάτων

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησαν και οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη συνταγματική αναθεώρηση, μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά.      

Μεταξύ άλλων ανέφεραν: 

Δ.  Κουτσούμπας (ΚΚΕ): «Η αναθεώρηση υπηρετεί δύο στόχους: Προωθεί τις  ανάγκες του σάπιου πολιτικού  συστήματος ….Κομματικές σκοπιμότητες διπολικού καυγά και να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κάτι κάνει ώστε να χρυσώσει το χάπι της μεγάλης κατηφόρας» 

Ν. Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή):  «Προσπαθεί η κυβέρνηση  να βαφτίσει το κρέας ψάρι. Τι πάει να πει ουδετερόθρησκο;  Δεν είστε κ. Τσίπρα ο Ροβεσπιέρος. Δεν κανατε επανάσταση.  Πού είναι οι γκιλοτίνες σας ;».

Σταύρος Θεοδωράκης (Ποτάμι):  "Η Πολιτεία πρέπει να έχει εποπτεία στους τόπους λατρείας. Είναι μια κουβέντα που γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Δηλαδή δεν μπορούν να λειτουργούν χωρίς έλεγχο στη σύσταση τους, ούτε εκκλησίες, ούτε τζαμιά, ούτε συναγωγές!".

Από  την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 12.00, την απόφαση δικαστηρίου,   στο οποίο είχε προσφύγει  τράπεζα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top