«Πόλεμος» ακραίων και εθνικιστών για τον θάνατο Κατσίφα

Αλβανοί προκαλούν με την απαίτηση να φύγουν τα ελληνικά νεκροταφεία

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, όσο και ολόκληρη  η ελληνική μειονότητα στις Βουλιαράτες, έχουν βρεθεί στη μέση ενός σκληρού,  ακήρυχτου πολέμου που πυροδοτούν κυρίως οι Αλβανοί εθνικιστές. 

Την τεταμένη ατμόσφαιρα πυροδοτούν και οι απαιτήσεις των Αλβανών εθνικιστών οι οποίοι θέλουν να φύγουν τα στρατιωτικά νεκροταφία από την Αλβανία, στους Βουλιαράτες αλλά και στο Νταγκότι,  στην Κλεισούρα. 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Ακροδεξιές φωνές επιθυμούν να μετατρέψουν το θάνατο του Κωνσταντίνου σε... εθνικιστικό πάρτι 

«Η Χρυσή Αυγή  σήμερα κατέθεσε αναφορά και αίτηση προς την κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διενεργηθεί επαναληπτική νεκροφία και νεκροτομή επί του πτώματος του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα»  δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Αίβατίδης. 

«Το μυαλό μου πάει σε πολλούς ότι φοβούνται για τη μέρα της κηδείας , ότι μπορεί να ξεσπάσει κάτι» δηλώνει η Ερμιόνη Κατσίφα, αδελφή του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου.   

ΝΑΥΛΩΝΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ 

Φίλοι του Κωνσταντίνου ναυλώνουν λεωφορεία από την Αθήνα,  προκειμένου Έλληνες από όλη τη χώρα, κάνοντας μια εκδρομή στις Βουλιαράτες , να τιμήσουν τη μνήμη του 35χρονου πατριώτη. 

«Θα έχει πάρα πολύ κόσμο στην κηδεία Οι Αλβανοί έχουν θορυβηθεί γι αυτό. Ήδη σήμερα μου ήρθε μήνυμα από έναν Αλβανό αστυνομικό να μην τολμήσω να ανέβω στην κηδεία γιατί θα είμαι ο επόμενος από τον Κωνσταντίνο!» δηλώνει ο Μπάμπης Καραθάνος, πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου   Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος 

ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Οι  συγγενείς του Κωνσταντίνου και οι ομογενείς της κοινότητας των Βουλιαρατών βγάζουν κραυγές αγωνίας, ώστε το  πανελλαδικό αντίο στον Κωνσταντίνο, να μην ανάψει το φιτίλι μιας άνισης μάχης για τους Έλληνες,  αφού στη συνέχεια θα πρέπει να ζήσουν στη Βόρειο Ηπειρο υπό τον φόβο των Αλβανών

"Είμαστε φιλήσυχη κοινότητα που ποτέ δεν προκαλέσαμε, απαιτούμε όμως το σεβασμό για να ζούμε με αξιοπρέπεια στη γη των προγόνων μας" επισημαίνει ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της «Ομόνοιας».    

Στα social media ένας πολίτης ανέβασε μοιρολόι που έγραψε για τον Κωνσταντίνο, ενώ στην Κρήτη μια ομάδα νέων αντικατέστησε στον ιστό της μία φθαρμένη ελληνική σημαία, καίγοντας παράλληλα μια αυτοσχέδια αλβανική. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top