«Βράζουν» οι ΑΝΕΛ: Aιχμές από Καμμένο για «Μακεδονοκλάστες» στο κόμμα!

«Φωτογράφισε» τον Τέρενς Κουίκ – Τι απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με φόντο τις εξελίξεις γύρω από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη, είπε πως το κόμμα του θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

«Και η συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, η παραμονή μας στην κυβέρνηση, θα είναι μέχρι ωσότου έρθει ο κόμπος στο χτένι, δηλαδή, έρθει η συμφωνία (των Πρεσπών) στη Βουλή. Τότε, έντιμα και καθαρά, όπως είχαμε δηλώσει, εμείς θα αποχωρήσουμε. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη θέση» είπε ο κ. Καμμένος.

Καμμένος: "Στην κυβέρνηση μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών"

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έστειλε στη συνέχεια αυστηρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος, μιλώντας για «Μακεδονοκλάστες».

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε ο κ. Καμμένος.

Οργισμένο tweet Κοτζιά: «Με υπονομεύουν με λάσπη»

Οι αιχμές του αφορούσαν τον υφυπουργό Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος φέρεται να έχει ταχθεί με την κυβερνητική γραμμή για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Κουίκ, ο οποίος βρίσκεται σε επίσκεψη στην Αίγυπτο, έδωσε τη δική του απάντηση στον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας πως υπηρετεί την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, όπως διαμορφώνεται από τον πρωθυπουργό.

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Σημειώνεται ότι στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ δεν έδωσε το παρών και η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Α' Περιφέρειας Αθηνών, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στη Ζάκυνθο για τη Διεθνή Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top