Κ. Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος πρώην σύμβουλος του Τσοχατζόπουλου!

Οι κορυφαίοι που καταποντίστηκαν για την Πολιτική Γραμματεία

Προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα καταποντίστηκαν στην εκλογή της νέας Πολιτικής Γραμματείας. Πρώτος στη νέα πολιτική γραμματεία αναδείχθηκε ο Αντώνης Κοτσακάς, Προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ήταν για πολλά χρόνια σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Λογικό η πρωτιά αυτή να έχει προκαλέσει αίσθηση. 

Το άνοιγμα στον σοσιαλιστικό χώρο ευνόησε τον Νίκο Παππά παρά την κριτική για την ΕΡΤ και την Ρένα Δούρου παρά την κριτική για την Μάνδρα και το Μάτι. Ο μεν Νίκος Παππάς βγήκε τρίτος  η δε Ρένα Δούρου πέμπτη. 

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ "ΜΕΤΟΧΕΣ" ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ -ΒΟΥΤΣΗ-ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κορυφαία και προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είδαν τις «μετοχές» τους, όχι απλώς να πέφτουν αλλά να κατρακυλούν. Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Βούτσης αλλά και ο  εκπρόσωπος της… νέας γενιάς Δημήτρης Τζανακόπουλος,  είδαν τα ονόματα τους στις τελευταίες θέσεις της λίστας των εικοσιενός υποψηφίων. 

ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΦΙΛΗΣ - ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

Κακά τα μαντάτα  για τον Νίκο Φίλη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, Λίγες ψήφοι, χαμηλά τα ονοματά τους στη λίστα και  οι δυο τους θα θυμούνται με νοσταλγία το Β΄ συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τις πρωτιές και την πολυ καλη θέση που πήραν σε ψήφους...  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top