Ατάκα-φαρμάκι από Τσίπρα για Καμμένο: Να μιλάμε όταν πρέπει!

Ο πρωθυπουργός θα συναντήσει τον υπουργό Άμυνας τη Δευτέρα

Με μία φαρμακερή ατάκα, που δείχνει τη σαφή ενόχλησή του για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ, «αφιέρωσε» ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός αναφερόταν στην οικονομία και την προληπτική πιστωτική γραμμή, για την οποία έχει ταχθεί υπέρ ο Γιάννης Στουρνάρας, όταν θέλησε να κάνει «διπλωματική» παρένθεση, αφιερωμένη – εμμέσως αλλά πολύ σαφώς – τόσο στον κεντρικό τραπεζίτη όσο και στον κυβερνητικό του εταίρο, για να πει πως όσοι έχουν θέσεις ευθύνης πρέπει να μιλάνε όταν πρέπει.

Ξέσπασε ο Καμμένος: Δικό μου το «plan B» – Αιχμές για Βούτση

«Καλό είναι, όλοι όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης σε αυτόν τον τόπο, να μάθουμε να δουλεύουμε περισσότερο, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να μιλάμε λιγότερο. Και κυρίως να μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε, όχι όταν δεν πρέπει», είπε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τα Σκόπια πέρα από τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία είναι μοναδική».

«Σύννεφο» οι μπηχτές για Καμμένο στη συνάντηση Παππά - Κοτζιά

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εκλογών ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη θητεία της, ενώ κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υποβάλλει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, «για να δούμε εκεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον κ. Καμμένο τη Δευτέρα, μετά την επιστροφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τις ΗΠΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top