Διάγγελμα Ζάεφ και διάσημοι ροκάδες για το «ναι» στο δημοψήφισμα

Συνεχίζει τη διγλωσσία ο Ζάεφ και μιλά για "μακεδονική ταυτότητα"

Ο Ζάεφ τάζει παραδείσους μετά μουσικής για να περάσει η συμφωνία, στις συναυλίες με  διάσημους Σκοπιανούς ροκάδες 

«Στις συνομιλίες και στη συμφωνία καταφέραμε να κρατήσουμε τη γλώσσα και την ιθαγένεια» δήλωσε και πάλι ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ/  

 Aποκάλυψη Star:  Η Ακαδημία Επιστημών στα Σκόπια  βεβαιώνει για τη «μακεδονική ταυτότητα» 

Ο Ζάεφ που διακρίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα με τα μέλη της Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών των Σκοπίων, μάζεψε τους επιστήμονες και τους έβαλε και βεβαίωσαν πως κατοχυρώθηκε η «μακεδονική ταυτότητα»! 

«Έχουμε πάρει μια κρυστάλλινη και αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση της μακεδονικής γλώσσας και επιβεβαίωση της μακεδονικής ταυτότητας» ισχυρίσθηκε ο Ζάεφ.   

Το  κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας του  για το δημοψήφισμα  στις 30 Σεπτεμβρίου  είναι ένα μεγάλο "ΝΑΙ". Και το ερώτημα  είναι: «Είστε υπέρ της ένταξης στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ με αποδοχή της Συμφωνίας ανάμεσα στη "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και την Ελλάδα;»

Σήκωσε λευκή πετσέτα η αντιπολίτευση στα Σκόπια

Όλα δείχνουν ότι ο Ζάεφ θα κάνει περίπατο,  αφού η αντιπολίτευση  σήκωσε λευκή πετσέτα και προτείνει στον κόσμο είτε αποχή είτε ψήφο κατά συνείδηση.

Στην Ευρωβουλή ο Ζάεφ  

Την Πέμπτη ο Ζάεφ θα μιλήσει στο ευρωκοινοβούλιο. Η  διεθνής εκστρατεία στήριξης  του συνεχίζεται όμως και το Σαββατοκύριακο  με την επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Άμυνας Τζέιμς Μάτις  στα Σκόπια, ο οποίος εκφράζει ανοιχτά φόβους για παρέμβαση της Ρωσίας στο δημοψήφισμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top