Στον… χορό και το τραγούδι το έριξε ο Ζάεφ για να κερδίσει το δημοψήφισμα!

Αύξησε και τον κατώτατο μισθό 20% στα Σκόπια λίγο πριν στηθούν κάλπες

Σαν ρόκ σταρ  ο Ζόραν Ζάεφ φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα να λικνίζεται πάνω στη σκηνή  δίπλα σε δημοφιλείς Σκοπιανούς καλλιτέχνες και σιγοτραγουδά για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας του

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΑ 20% ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Αλλά δε μένει στους χορούς και τα τραγούδια,  αυξάνει και τον κατώτατο μισθό με μιας κατά 20%. Από τα 10.000 δηνάρια, δηλαδή τα 155 ευρώ,  στα 12.000 δηνάρια δηλαδή τον πάει στα 185 ευρώ.

«ΣΚΕΤΟ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΓΔΜ Ο ΖΑΕΦ

Ο Ζάεφ πάντως οσάκις του δίνεται η ευκαιρία εξακολουθεί να αποκαλεί… σκέτη «Μακεδονία» στη χώρα του. «Το επερχόμενο δημοψήφισμα αποτελεί συνέχεια της ανεξαρτησίας μας. Τώρα πρέπει να εξασφαλίσουμε και να την διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Ζήτω οι Πρέσπες , ζήτω η ευρωπαϊκή Μακεδονία» ανέφερε σε ομιλία του. 

ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ "ΝΑΙ"  

Στην κούρσα διεθνούς στήριξης του Ζάεφ,  μετά την Μέρκελ και τον Κούρτς, την σκυτάλη πήραν Αμερικανοί αξιωματούχοι, όπως ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιααστής Ρος Τζόνσον. 

ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Οργισμένος εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος από τη ρητορική Ζάεφ.  «Μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν πάει να στηρίξουν το δημοψήφισμα στα Σκόπια για ένα δημοψήφισμα που θα ισχύσει αν δεν συμφωνήσουν οι Έλληνες. Και οι Έλληνες δεν θα συμφωνήσουν» δήλωσε στο militaire.gr ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.     

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΊΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο Ζ.ΖΑΕΦ

Αύριο ο πρωθυπουργός και ο Ζόραν Ζάεφ θα βρεθούν ξανά, αυτή τη φορά ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top