Συγκλoνίζει τον πολιτικό κόσμο ο θάνατος του γιου του υφυπουργού Δημαρά

Συλλυπητήρια από κομματικούς φίλους αλλά και από αντιπάλους

Γιώργος Δημαράς

Θλίψη προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο ο θάνατος του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Γιώργου Δημαρά, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας στην Πεντέλη.  

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.  «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», δήλωσε ο κ. Βούτσης.

Τη συμπαράστασή του προς τον κ. Δημαρά εξέφρασε με δήλωσή του και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  «Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

Από τη ΝΔ τη θλίψη του εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter και ο τομεάρχης Άμυνας Βασίλης Κικίλιας. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά» έγραψε στην ανάρτησή του. 

Τα θερμά του συλλυπητήρια απηύθυνε με ανάρτησή του επίσης στο twitter και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top