Απίστευτη στιχομυθία Ντόρας με δημοσιογράφο της ΕΡΤ για Ρουβίκωνα

«Δε φοβάμαι τον Ρουβίκωνα» - «Και ο Παύλος Μπακογιάννης δε φοβόταν τη 17Ν»

«Υπάρχει επισήμως ανοχή στον Ρουβίκωνα, αφού λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη χθεσινή εισβολή της αντιεξουσιαστικής ομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών. 

«Αυτά... τα μωρά, τα αγύμναστα “μωρά” του Ρουβίκωνα, μας κάνουν ρόμπα διεθνώς»  πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στον Σκάι, λέγοντας πως η ασφάλεια είναι ένα θέμα που απασχολεί όλους τους πολίτες.

Η κα Μπακογιάννη τόνισε πως οι πράξεις του Ρουβίκωνα, όπως αυτές της εισβολής σε υπουργεία, κάνουν τους Έλληνες να νιώθουν ότι ξεφτιλίζονται.

Η ίδια, μάλιστα, είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα καθαρίσει τα Εξάρχεια».

Ο απίστευτος διάλογος με δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο διάλογος της κυρίας Μπακογιάννη με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βαγγέλη Παπαδημητρίου, που βρισκόταν στο πάνελ.

«Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν οι ενέργειες του Ρουβίκωνα να συνδέονται με την ασφάλεια των πολιτών. Ο απλός πολίτης δε φοβάται τον Ρουβίκωνα, δε μπαίνει στο σπίτι του» είπε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Μπήκε στο συμβολαιογραφείο. Απλός πολίτης είναι ο συμβολαιογράφος, ο οποίος έδωσε το υστέρημά του για να πάρει τα έπιπλά του και το κομπιούτερ του» αποκρίθηκε η βουλευτής της ΝΔ.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ πήρε εκ νέου τον λόγο για να πει πως «εγώ πάντως δε φοβάμαι ότι θα μου κάνει επίθεση στο σπίτι μου ο Ρουβίκωνας».

«Και ο Παύλος Μπακογιάννης δε φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει η 17 Νοέμβρη» είπε η κυρία Μπακογιάννη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top