Ο Πολάκης ξαναχτυπά με… «οργασμό έργου»!

Για «ορυμαγδό ψεύδους» κάνει λόγο ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας

Παύλος Πολάκης ντουντούκα

Με ανακοίνωση στην οποία παρατίθεται σειρά έργων για την αναβάθμιση του  δημόσιου συστήματος υγείας «εν μέσω Αυγούστου»,  απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στους επικριτές του.   

Η ανακοίνωση, στο γνωστό ύφος του κ. Πολάκη, έχει τίτλο «ορυμαγδό ψεύδους και υπονόμευσης εσείς...; οργασμό έργου και αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας εμείς»!.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται επίσης στην προσφορά στην Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να επανενταχθεί το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» στο δημόσιο σύστημα υγείας. την οποία κατέθεσε το «Ίδρυμα Ωνάση», σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας.  

 «Απέναντι στον ορυμαγδό της απαξίωσης, της κατασυκοφάντησης και της αήθους παραπλάνησης στα οποία έχει επιδοθεί αυτές τις ημέρες το παλιό και κατεστημένο πολιτικό προσωπικό της αντιπολίτευσης και στα οποία έχει λόγους και συμφέρον να καταφεύγει όσο πλησιάζει η μέρα απαλλαγής από μνημόνια και ασφυκτική επιτήρηση, αλλά και όσο πλησιάζει η ώρα που η Βουλή και η Δικαιοσύνη θα σφίξει τον κλοιό των πολιτικών και ποινικών ευθυνών γύρω του, η καλύτερη απάντηση παραμένει η παράθεση του κυβερνητικού έργου στην Υγεία τα τελευταία 3 χρόνια. Η παράθεση μιας προσπάθειας που καταβάλλεται απρόσκοπτα μέσα σε συνθήκες χρηματοδοτικών περιορισμών, παρεμβολής κάθε είδους εμποδίων από ομάδες συμφερόντων που θίγεται η ασυδοσία τους και τέλος μιας πρωτοφανούς διαστρέβλωσης από ΜΜΕ που χάνουν τα υλικά οφέλη από την στήριξη της ασυδοσίας αυτής» υποστηρίζει ο κ. Πολάκης, 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται συγκεκριμένα σε έργα αναβάθμισης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,     στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, στο  Πολιουδοβάρδειο Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιοχώρας Χανίων, σε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας,  στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο" και στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.  

Καταλήγει ο κ. Πολάκης στην ανακοίνωσή του: «Εν κατακλείδι, έτσι απαντάμε εμείς στην καταστροφολογία που διασπείρουν καθημερινά οι νοσταλγοί της φαυλότητας και της διαφθοράς. Τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, ούτε για τις προθέσεις μας ούτε για το απτό καθημερινό μας έργο στον χώρο της Υγείας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top