Οικονόμου: Τσίπρας και Δούρου «θέλουν κλωτσιές και δρόμο»

Για «απειλές» και «λεκτικούς τραμπουκισμούς» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Βασίλης Οικονόμου

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα όσα ανέφερε κατά του πρωθυπουργού και της περιφερειάρχη Αττικής ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, ασκώντας τους κριτική για τη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική.      

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε μεταξύ άλλων στον Real FM ότι ο κ. Τσίπρας και η κ. Δούρου «θέλουν κλωτσιές και δρόμο», τους κατηγόρησε ότι «κρύβονται» και υποστήριξε πως «θα είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν ήξεραν για τα προβλήματα που υπήρχαν».

«Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή το αρμόδιο όργανο, το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει. Η κυρία που παριστάνει την περιφερειάρχη Αττικής κρύβεται. Την κυρία που δύο φορές την χρειαστήκαμε – στη Μάνδρα και στο Μάτι- και ήταν απούσα», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος  κατηγόρησε την Ρένα Δούρου και ότι κρύβεται πίσω από την πυροσβεστική. "Δεν ντρέπεται να κρύβεται πίσω από την Πυροσβεστική η μικρή Πρωθυπουργός; ", σημείωσε.

«Δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέραμε. Δεν πολιτεύτηκαν ο κ. Τσίπρας και η κ. Δούρου με αυτό το δεδομένο; Δεν το ήξεραν όταν κατέβηκε το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015; Θέλουν κλωτσιές και δρόμο. Και είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν τα ξέραμε», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

ΣΥΡΙΖΑ: Απειλές και χυδαιότητες  

«Οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος προσθέτει:  «Οι απειλές για "κλωτσιές" και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξής του».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top