Μητσοτάκης: Ο ηγέτης πρέπει να είναι και μάνατζερ

Σε παρουσίαση βιβλίου για την ηγεσία ο πρόεδρος της ΝΔ

Τι είναι ηγεσία; Ο σπουδαίος καθηγητής μάνατζμεντ Δημήτρης Μπουραντάς και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσαν απάντηση σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών,  σε  ένα κοινό που παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον τη δημόσια συζήτησή τους για τα χαρακτηριστικά των ηγετών

Ήθος, πάθος, λόγος:  Αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά του ηγέτη κατά των Αριστοτέλη προέταξε ο κ. Μπουραντάς, συγγραφέας του βιβλίου «Ο  ηγέτης πρέπει να είναι και μάνατζερ» και ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε «τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη».  

"Χωρίς ακεραιότητα δεν μπορούμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη" τόνισε επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου, με τον κ. Μητσοτάκη να επισημαίνει ότι  «πρέπει να εμπιστευτούμε την κοινωνία και θα μας το επιστρέψει».

Η παρουσίαση είχε και ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο, όταν ο κ. Μπουραντάς ανέφερε ότι     «ο κ. Μητσοτάκης ξέρει από μάνατζμεντ» και του ευχήθηκε «να του συμβεί ό,τι και στον Τσίπρα μετά τη παρουσίαση του βιβλίου μου»,  με τον πρόεδρο της ΝΔ να λέει χαμογελαστός:   "Να σταματήσουμε εκεί τις συγκρίσεις παρακαλώ "…  

Το βιβλίο του Δημήτρη Μπουραντά "Ηγεσία" αποτελεί τον πιο εξειδικευμένο οδηγό για όσους θέλουν ή πρέπει να λειτουργήσουν ως ηγέτες στη σύγχρονη εποχή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top