Καμμένος: Να μην αμφισβητήσουν ούτε χιλιοστό της Ελλάδας!

Τι διαμήνυσε ο υπουργός Άμυνας από τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα για τους συλληφθέντες στρατιωτικούς- Νέα ενημέρωση: 20:52

Διπλό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τον επίσημο εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα.      

Ο κ. Καμμένος ανέφερε σχετικά με τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι συνελήφθησαν στον Έβρο:   

«Ο ελληνικός λαός βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτές τις στιγμές που έχουμε έναν αξιωματικό κι έναν υπαξιωματικό ομήρους στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας όπως ακούσατε και απο την ημερησία διαταγή του Αρχηγού του ΓΕΣ. Ο νους μας είναι συνέχεια σε αυτούς και βεβαίως ο νους μας είναι σε όλο το προσωπικό που αποτελεί το κύριο οπλικό σύστημα». 

  

Όπως πρόσθεσε, «όσα δισεκατομμύρια ευρώ κι αν χαλάσουμε για νέα μέσα, αυτά τα μέσα θα είναι άχρηστα αν δεν υπάρχει ο υψηλός επαγγελματισμός, το ηθικό των ελληνικών Eνόπλων Δυνάμεων, η ψυχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, του Έλληνα αξιωματικού, του Έλληνα υπαξιωματικού. Με αυτό το μεγάλο εξοπλιστικό προσόν που έχει ο ελληνικός λαός δεν απειλούνται από κανέναν».

Ανέφερε επίσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας:

"Επιθυμούμε την ειρήνη,  εργαζόμαστε για την ειρήνη και θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ειρήνη. Αλλά δεν θα πρέπει να τολμήσει και κανείς να αμφισβητήσει ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας."

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top