Κάτια Μακρή: Ειρήνη...υπό όρους μας προτείνει ο Ερντογάν

Δείτε το βίντεο

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη του άφησε να εννοηθεί  πως οι προθέσεις του απέναντι στην Ελλάδα είναι... αγνές:«Εμείς δεν επιθυμούμε να ανέβει το θερμόμετρο στο Αιγαίο. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.Βλέπουμε την Ελλάδα ως γείτονά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο Τούρκος πρόεδρος για πρώτη φορά ζήτησε την  ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα, μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

«Eίδαμε τον πιο κυνικό Ερντογάν να κάνει δημόσια έναν εκβιασμό. Την ίδια ώρα αν κάποιος τον παρακολουθούσε, κατάλαβε πως ξεδίπλωσε το ύπουλο σχέδιό του για την Ελλάδα. Ζήτησε ειρήνη υπό όρους. Ο πρώτος όρος είναι να του δώσουμε τους οκτώ για να μας δώσει τους δύο. Το λέω «ύπουλο» γιατί και εκείνος ξέρει πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Οπότε θα χρησιμοποιήσει τη δίκη μας άρνηση για να κατασκευάσει τον εχθρό μέχρι τις εκλογές και αυτός ο εχθρός θα είναι η Ελλάδα» είπε η Κάτια Μακρή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και πρόσθεσε:

«Τις προηγούμενες μέρες, ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών φρόντισαν να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη, να την πορώσουν εναντίον μας λέγοντας πως η Ελλάδα, φιλοξενεί τρομοκράτες και πραξικοπηματίες. Το χειρότερο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει και καμία νηφάλια αντιπολίτευση στην Τουρκία. Αυτοί που θα ανταγωνιστούν τον Ερντογάν στις εκλογές είναι χειρότεροι από τον Ερντογάν Είναι πολύ πιο ακραίοι σε ό, τι μας αφορά. Του ζητούν να πάρει τα 18 νησιά και τον κατηγορούν επειδή δεν το έχει ήδη αποπειραθεί"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top