Μήνυμα Καμμένου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς - Όμηροι «χωρίς δίκη και κατά παράβαση κάθε συνθήκης»

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη: «Επί 37 ημέρες βλέπουμε το θάρρος των παιδιών μας» - Νέα ενημέρωση: 20:53

Για ομηρία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που τους επέβαλε το τουρκικό καθεστώς «χωρίς δίκη και κατά παράβαση κάθε συνθήκης» κάνει λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο αναστάσιμο μήνυμα του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Εύχομαι τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, εμφορούμενοι από τις πανανθρώπινες αξίες της Ορθοδοξίας, εσείς που προασπίζετε την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας, να συνεχίσετε να πορεύεστε με πίστη και όραμα για μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών μας. Η Ανάσταση Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να φέρει σε εσάς και τους οικείους σας, υγεία, πρόοδο και κάθε ευτυχία.

Οι σκέψεις όλων μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, είναι κοντά στα δύο στελέχη μας που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, εξαιτίας της ομηρίας που τους επέβαλλε χωρίς δίκη και κατά παράβαση κάθε συνθήκης, λογικής και εθιμικού δικαίου για τέτοιες περιπτώσεις, το τουρκικό καθεστώς. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είναι σύντομα κοντά μας» καταλήγει ο Πάνος Καμμένος

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους απανταχού Έλληνες για την αδιάλειπτη έκφραση της συμπάθειας και της συμπαράστασής τους, για τις ευχές και τις προσευχές και τα «δώρα» τους. Τους ευχόμαστε από καρδιάς, ο Αναστηθείς Κύριος να τους χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία και πολλές χαρές στη ζωή τους», τόνισε ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκος, στο ΑΠΕ- ΜΠΕ και συνέχισε:

«Ανάσταση σημαίνει ελπίδα, θάρρος και άδολο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο. Επί 37 ημέρες βλέπουμε το θάρρος των παιδιών μας και μοιραζόμαστε την ελπίδα τους και μαζί μ’ εμάς, από την πρώτη μέρα της φυλάκισής τους, γονείς από κάθε άκρη της Γης. Σ’ αυτή την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη διαδρομή προς τη δικαίωση και την επιστροφή των παιδιών μας στην πατρίδα, κοντά μας, το ευχαριστώ και οι ευχές μας προς όλους όσοι έγιναν συνοδοιπόροι μας, είναι απλά μία βαθιά και ειλικρινής ανάγκη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top