Θεριεύει η βαριά εγκληματικότητα στη χώρα

Κ. Μακρή: Όμηροι, πυροβολισμοί και βία συνθέτουν το σκηνικό και ο αρμόδιος υπουργός κάνει απλώς διαπιστώσεις

Στη βαριά εγκληματικότητα και στα αλλεπάλληλα περιστατικά το τελευταίο διάστημα, αλλά και στα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη , με τα οποία επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη.    

«Το 2017 είχαμε 708 ληστείες σπιτιών , δηλαδή 2 την ημέρα. Ήταν μειωμένες κατά 13% σε σχέση με το 2016, αλλά είχαμε  και 12.809 διαρρήξεις σπιτιών, δηλαδή 35 την ημέρα, οι οποίες ήταν αυξημένες σε σχέση με το 2016 και η πλειοψηφία τους ήταν στην Αττική» τόνισε η σχολιάστρια του Star. 

 Όπως πρόσθεσε, «τα νούμερα ειναι απο μόνα τους πάρα πολυ μεγάλα», καθώς  «δεν έχει τόση σημασία η ποσότητα όσο η ποιότητα του εγκλήματος», με κακοποιούς που  δεν μπαίνουν πλέον για να πάρουν μια τηλεόραση, αλλά «μπαίνουν και πυροβολούν, κρατούν ομήρους και  χτυπάνε βίαια».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:    

«Οι πολίτες αισθάνονται αδύναμοι να προστατεύσουν τη ζωή τους και την περιουσία τους.  Και ναι, “δεν ζουμε  σε έναν  κόσμο αγγελικά πλασμένο”. Αλλά εκτός από το να το διαπιστώνει ο υπουργός , τι κάνει για αυτό;».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top