«Συνέταιροι» και σύμμαχοι πλέον Πούτιν και Ερντογάν

Κ. Μακρή: Με τις πλάτες του Πούτιν ο Ερντογάν κάνει το «λιοντάρι» στην Ευρώπη

Το γεγονός ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάει «φορτωμένος με δώρα» στην Άγκυρα, στη 12η συνάντηση με τον Ερντογάν μέσα σε 3 χρόνια, σχολίασε η Κάτια Μακρή στο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Τώρα του πάει τη συμφωνία για τους πυραύλους S-400, το πυρηνικό εργοστάσιο στην πόρτα μας σε μια σεισμογενή περιοχή,  μια επένδυση 20 δις δολάρια -τόσο κοστίζει το πυρηνικό εργοστάσιο – που  ειναι ίσως η μεγαλύτερη που εχει γίνει ποτέ στην Τουρκία» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Όπως πρόσθεσε,  «η Ρωσία που βγάζει ανακοίνωση για οτιδήποτε συμβαίνει στα Βαλκάνια,   δεν μιλά καθόλου για το τι κάνει ο Ερντογάν, ούτε βεβαίως για την συμπεριφορά του σε βάρος μας , γιατι τους ενώνει ο κοινός εχθρός που ειναι η Ευρώπη και η Αμερική. Με αυτές τις πλάτες κουνάδι το δάχτυλο ο Ερντογάν».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή, όσον αφορά τη στάση της Ρωσίας έναντι της Ελλάδας:  «Βεβαίως,  ο Πούτιν εχει και ένα μάτι επάνω μας, γι’ αυτό και ο πρωθυπουργος του ζήτησε σε αυτό το ταξίδι να μεσολαβήσει για τους δύο Έλληνες  στρατιωτικούς. Μακάρι να το κάνει. Πάντως αν ο Πούτιν  πρέπει να διαλέξει συμμαχία, αύτη ειναι με την Τουρκία. Την εχει διαλέξει ήδη  δηλαδή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top