«Όχι» και από Σαμαρά στην πρόσκληση της προανακριτικής επιτροπής

Έστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα προσέλθει να καταθέσει

Την απόφασή του να μην καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη Novartis γνωστοποίησε με επιστολή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στην επιστολή του ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του, τονίζοντας ότι «δε με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας».

Υπογραμμίζει επίσης ότι θέλει να διερευνηθεί η υπόθεση με την εξέταση όλων των μαρτύρων και καταλήγει ότι μπορεί να εκφράσει την άποψή του μετά την εξέταση των μαρτύρων αυτών.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Σαμαρά αναφέρει:

«ΠΡΟΣ

Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με  την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής που λήφθηκε κατά τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου 2018 σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS

Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής,

Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων.

Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης  μετά την κατάθεση των μαρτύρων.

                                                                                                Αντώνης Κ. Σαμαράς»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top