Περικοπή της βουλευτής αποζημίωσης σε Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και Ηλιόπουλο

Ένταση και πάλι στη Βουλή με Χρυσή Αυγή

Ομόφωνα αποφάσισε η Βουλή την περικοπή κατά το ¼ της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου, για τις προσβλητικές αναφορές τους κατά των μουσουλμάνων βουλευτών που εκλέγονται στην Θράκη.

«Όχι απλώς τιμώνται, όχι απλά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά θα πρέπει να τύχουν σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων Βουλευτών, ώστε να μην αποτολμήσει κανείς, ξανά σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες» σχολίασε ο Νίκος Βούτσης.

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές, πάντως, εμφανίστηκαν και πάλι επιθετικοί, με τον Ηλία Κασιδιάρη να χαρακτηρίζει «παράνομο και αντισυνταγματικό να αντικρίζουμε βουλευτές του Εθνικού Κοινοβουλίου να ενδύονται την τουρκική σημαία και να λατρεύουν τον σφαγέα Κεμάλ».

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, από την πλευρά του, είπε «καληνύχτα σάπιο πολιτικό σύστημα, ζήτω η Ελλάς».

«Κάνετε μόνιμα κήρυγμα μίσους και μισαλλοδοξίας σε βάρος και των βουλευτών που αναφερθήκατε αλλά και όλων των άλλων που υπάρχουν στο Κοινοβούλιο. Ο ναζιστικός λόγος είναι καταδικασμένος. Είναι προκλητικό η χρυσή Αυγή να επικαλείται το Σύνταγμα» είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top