Σύγκρουση σε… όλα κυβέρνησης - ΝΔ: Από την προανακριτική της Novartis μέχρι την ασφάλεια

Στα χαρακώματα και για τον διάδοχο του Λιαργκόβα στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της Βουλής

Πρεμιέρα σήμερα για την προανακριτική επιτροπή της Βουλής σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis με εντάσεις. Οι τόνοι όμως ανέβηκαν και για τα θέματα ασφάλειας.

 «Η βία και η ανομία δυστυχώς επεκτείνονται απ0ο το κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι πολίτες νοιώθουν ανασφάλεια , καθώς κινδυνεύουν και οι ίδιοι και οι περιουσίες τους από διάφορους ανεξέλεγκτους κουκουλοφόρους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον οποίο απάντησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Η προσπάθειά της ΝΔ  για τη δημιουργία “ηθικού πανικού”  δεν βοηθά τη χώρα αλλά υπονομεύει το μέλλον της και καταδεικνύει το δικό της πανικό ο οποίος καθημερινά διογκώνεται».

Στην πρεμιέρα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τη Novartis, o τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης  που συμμετέχει σε αυτή διαμήνυσε: «Η επιτροπή θα εξετάσει όλους τους μάρτυρες και τους προστατευόμενους».

ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΙΑΡΓΚΟΒΑ

Φωτιές έχει ανάψει και ο διάδοχος του Παναγιώτη Λιαργκόβα στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, αφού η κυβέρνηση έκανε μεν δημόσια προκήρυξη, αλλά τελικά πρότεινε τον εκλεκτό της, Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Φραγκίσκο Κουτεντάκη.

 Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

 «Η Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο δεν αποδέχεται αυτούς τους κομματικούς διορισμούς, αλλά θα αποκαταστήσει την αξιοκρατία και τη νομιμότητα την επομένη των εκλογών» δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη.      

 Έντονα αντέδρασε και ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Θόδωρος Παπαθεοδώρου:  «Τόσους έχουν διορίσει, θέλουν και άλλους; Θα το καταγγείλουμε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top