Τσίπρας από την Τρίπολη: Η διαφθορά με τη Novartis δείχνει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

«Άλλοι έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν για 23.000 ευρώ, και άλλοι κάνουν την πάπια για 23 δισ. ευρώ» τόνισε

«Η κυβέρνηση μας δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση, και για κανένα λόγο, να συμβιβαστεί με οποιαδήποτε παρέκκλιση από την ηθική», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του το βράδυ της Τρίτης στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, το οποίο έγινε στην Τρίπολη. Όπως πρόσθεσε «δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστούμε με την ταύτιση του ηθικού με το νόμιμο».

«Ό,τι γίνεται νόμιμα, δεν είναι αυτομάτως και εγγεγραμμένο στις δικές μας αξίες. Κι ας μοιάζει για κάποιους άδικο, άλλοι να έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν για 23.000 ευρώ, και άλλοι κάνουν την πάπια για 23 δισ. χωρίς να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη», ανέφερε ακόμη ο πρωθυπουργός, σχετικά με το κόστος του σκανδάλου, ενώ πρόσθεσε:  «Αυτή η διαφθορά δείχνει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ο κ. Τσίπρας για το ίδιο ζήτημα:  «Αναλογιστείτε πόσες δυνατότητες θα είχε η χώρα αν δεν σπαταλούσε τόσα στο μαύρο χρήμα».   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top