Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Πήγαν να έρθουν στα χέρια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της ΝΔ!

Χρειάστηκε να παρέμβει η Φρουρά σύμφωνα με πληροφορίες

Επεισόδιο στη Βουλή βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη ΝΔ

Και εκτός της αίθουσας της ολομέλειας της Βουλής επεκτάθηκε η ένταση που επικρατεί από το  πρωί κατά τη συζήτηση της πρότασης σύστασης προανακριτικής για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της ΝΔ που παρακολουθούσαν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο εντευκτήριο των βουλευτών είχαν επεισόδιο αρχικά με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία φέρεται να σχολίασε μεγαλόφωνα:  «Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, ότι δεν είναι αφεντικά του λαού και ποιοι έχουν την εξουσία».

Τα στελέχη της ΝΔ αντέδρασαν και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλευρό της οποίας προσέτρεξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκη,  ο οποίος ήρθε επίσης σε αντιπαράθεση μαζί τους. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λόγω της έντασης που υπήρξε χρειάσθηκε να παρέμβει η Φρουρά τη Βουλής προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ φαίνεται να αντηλλάγησαν βαριές εκφράσεις.

Στο  επεισόδιο αναφέρθηκε η εφημερίδα «Αυγή»  στην ηλεκτρονική της έκδοση, όπου  αποδίδει την πλήρη ευθύνη στα στελέχη της ΝΔ και υποστηρίζει ότι δήλωσαν συνεργάτες του Α. Σαμαρά:

 «Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στο εντευκτήριο της Βουλής από πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά εις βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά και Δημήτρη Γάκη. Μετά την ομιλία του πρ. πρωθυπουργού οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»! Χρειάσθηκε να παρέμβει η φρουρά τη Βουλής η οποία απομάκρυνε τους τραμπούκους για τα περαιτέρω«.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top