Ρουσόπουλος: Δεν θα καταφέρει να διχάσει τη ΝΔ ο κ. Τσίπρας

«Να μείνουμε ενωμένοι και να ενώσουμε όλο και μεγαλύτερες δυνάμεις Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο» επισημαίνει ο πρώην υπουργός

Ρουσόπουλος: Δεν θα διχάσει τη ΝΔ ο κ. Τσίπρας

«Δεν θα καταφέρει να διχάσει τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας», επισημαίνει ο πρώην υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Καραμανλή και καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας την υπόθεση Novartis,  σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής», που κυκλοφορεί αύριο.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του εκφράζει, μεταξύ άλλων, την άποψη ότι «και μόνον το "τσουβάλιασμα" όλων των πρώην υπουργών Υγείας, πλην εκείνου που σήμερα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ,  αλλά και δύο πρώην πρωθυπουργών, εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας. Όταν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι οι αρμόδιοι υπουργοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την υπόθεση ως "το μεγαλύτερο σκάνδαλο" από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, βασιζόμενοι σε αστήρικτες υποθέσεις και εικασίες των μαρτύρων».

Ο κ. Ρουσόπουλος, καλεί τα στελέχη της Ν.Δ. να διακρίνουν τον στόχο από τις μικρές ή μεγάλες σκοπιμότητες λέγοντας: «Ο στόχος των αντιπάλων είναι να μας διαιρέσουν. Ο στόχος ο δικός μας είναι να μείνουμε ενωμένοι και να ενώσουμε όλο και μεγαλύτερες δυνάμεις Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο, υπό μια νέα εμπνευσμένη και δυναμική διακυβέρνηση, η οποία θα καταφέρει να ανατρέψει το θολό πολιτικό και οικονομικό τοπίο, να φέρει επενδύσεις και ανάπτυξη, μαζί με ένα διαφορετικό ήθος διακυβέρνησης».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top