Μετωπική σύγκρουση Tσίπρα - Μητσοτάκη για τη Novartis

«Όλα στο φως» λέει το ΠΑΣΟΚ και επιτίθεται στην κυβέρνηση

Σε μετωπική σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη οδηγούν οι εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Όλα στο φως λένε και οι δύο, ανταλλάσσοντας όμως σοβαρές αιχμές.

"Δεν μπορεί να υπάρξει πατριωτισμός των Panama papers, πατριωτισμός των offshore, πατριωτισμός του λαδώματος, πατριωτισμός της διαπλοκής, της εξαπάτησης του κράτους, της ιδιοποίησης του δημοσίου συμφέροντος, πατριωτισμός της μίζας και της διαφθοράς. Υποκριτικό πολιτικοί άντρες από τη μια να επιδίδονται σε διαγωνισμό πατριωτισμού και από την άλλη να θεωρούν νόμιμη και ηθική την αναγραφή των ονομάτων τους σε καταλόγους φοροδιαφυγής ή να καταγγέλλουν ως πολιτική δίωξη την αναφορά ονομάτων τους σε κακουργηματικές δικογραφίες. Το πολιτικό και ποινικό μας μητρώο είναι πιο καθαρό και από τον ξάστερο ουρανό" τόνισε χθες τα βράδυ ο πρωθυπουργός από την Πάτρα.  

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξετάστηκε το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής, χωρίς να ληφθούν αποφάσεις παρότι μιλούν για καταιγιστικές εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης:

Σε αναμονή η κυβέρνηση για τη Novartis: Δεν ελήφθη απόφαση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Όσοι συμμετέχουν στη βρώμικη επιχείρηση θα λογοδοτήσουν

 "Όλα στο φως αλλά χωρίς κουκούλες" αντέτεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  "Δεν πρόκειται να δεχθώ να συκοφαντείται μια ολόκληρη παράταξη, αλλά και να σύρεται στη λάσπη ο δημόσιος βίος της χώρας από τρεις κουκουλοφόρους χωρίς ονοματεπώνυμο που η κυβέρνηση παραδέχθηκε μάλιστα σήμερα ότι τους γνωρίζει. Όσοι μετέχουν σε αυτή τη βρώμικη επιχείρηση να ξέρουν ότι θα λογοδοτήσουν σύντομα ενώπιον του ελληνικού λαού αλλά και της ελληνικής δικαιοσύνης. Αποδεικνύεται πλέον ότι ο κ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος. Το Κράτος Δικαίου πάντα επιβάλλεται στο παρακράτος" επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.   

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το ΠΑΣΟΚ που είδε και δικά του στελέχη να εμπλέκονται στην υπόθεση σε ανακοίνωσή του στρέφεται κατά της κυβέρνησης.

«Δεν ενδιαφέρονται για την «διαφάνεια», επιχειρούν μόνο να καθαρίσουν «πολιτικούς λογαριασμούς» με τους αντιπάλους τους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top