O Βαμβακούλας τώρα δικαιώνεται: Τριμελή επιτροπή με… 5 άτομα συνέστησε ο Γαβρόγλου

Και πενταμελής επιτροπή με… 8 άτομα!

O Βαμβακούλας δικαιώνεται: 3μελής επιτροπή με… 5 άτομα

Τη ρήση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Βαμβακούλα «να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή με 5-6 άτομα» θυμίζει η απόφαση την οποία υπογράφει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Σύμφωνα με την απόφαση συγκεκριμένα (η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ παλαιότερα αλλά είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας) συγκροτείται τριμελής επιτροπή αξιολόγησης και μοριοδότησης των τυπικών προσόντων του υποψήφιου και εποπτικού εκπαιδευτικού προσωπικού και των στελεχών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία και τα Σχολεία Διεθνών Οργανισμών αποτελούμενη από… 5 άτομα, τα οποία απαριθμούνται και κατανομάζονται. Να  σημειωθεί ότι εκτός από τα ίδια τακτικά μέλη στην ίδια απόφαση γίνεται αναφορά και σε αναπληρωματικά μέλη.

Τα αριθμητικώς παράδοξα όμως δεν σταματούν εδώ. Στο ίδιο ΦΕΚ και στην ίδια απόφαση του κ. Γαβρόγλου αναφέρεται στη συνέχεια η συγκρότηση πενταμελούς επιτροπή από… 8 άτομα, για την αξιολόγηση και μοριοδότηση της προφορικής συνέντευξης των υποψηφίων, αλλά και η συγκρότηση μίας ακόμη τριμελούς επιτροπής,  από 4 άτομα αυτή τη φορά, για την εξέταση των τυχόν ενστάσεων!

Η απόφαση του Υπουργού Παιδείας υπογράφηκε στις 18/7/2017 και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στις 24/7/2017.

Άγνωστο είναι αν πρόκειται απλώς για αριθμητικό λάθος ή αν με αυτό τον τρόπο καταβλήθηκε προσπάθεια να διευρυνθεί  ο αριθμός των συμμετεχόντων στις αντίστοιχες επιτροπές,  έστω και δια του «ξεχειλώματος» της σύνθεσής τους και της προφανούς αναντιστοιχίας με τον χαρακτηρισμό των επιτροπών ως τριμελών και πενταμελών.                                    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top