Ντάισελμπλουμ: Με περιμένει ένα μπουκάλι ούζο!

Συνεχίζεται ο καβγάς με τον Βαρουφάκη που κρατάει χρόνια

Μπορεί να μην είναι και το πλέον αγαπητό πρόσωπο στην Ελλάδα, ωστόσο ο Γερούν Ντάισελμπλουμ λίγο πριν παραδώσει την... κουδούνα του Eurogroup στον Πορτογάλο υπουργό Οικονομικών Σεντένο, υποσχέθηκε να…  μεθύσει με ελληνικό τρόπο, όταν η χώρα βγει από το Μνημόνιο.

Ο πρώην πρόεδρος Eurogroup ανέφερε μάλιστα στο LSE:  «Μου χάρισε ένας Έλληνας ένα μπουκάλι ούζο, το έχω στο γραφείο μου κλειστό. Όταν βγει η Ελλάδα (από το Μνημόνιο)  τον Αύγουστο θα το αδειάσω»!

Διαβάστε επίσης: Ντάισελμπλουμ: Ναι, η Ελλάδα αναγκάστηκε να πάρει και ακραία μέτρα

Έσταξε, μάλιστα... μέλι για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, επισημαίνοντας στο LSE ότι μετά από κρίση του 2015  έμειναν  προσηλωμένοι στο  να επαναφέρουν την Ελλάδα στην καρδιά της ευρωζώνης.

ΝΕΑ "ΚΑΡΦΙΑ" ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Ο Ντάισελμπλουμ φρόντισε για μια ακόμα φορά να θυμίσει ότι είχε ζητήσει την αποπομπή Βαρουφάκη κι ο πρώην υπουργός ανταπάντησε κάνοντας λόγο για…  «μαζορέτες του Σόιμπλε» και συνέχισε κάνοντας λόγο για... ανθυποϋπαλλήλους

ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Κ. Μητσοτάκης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν ψηφίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά οι Έλληνες πολίτες. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τη μετά από το πρόγραμμα εποχή. Έχει αρχίσει και ξεχνάει το χρέος».   

Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα φέρει 6,7 δισ ευρώ, δηλαδή 2,2 δισ. ευρώ πάνω από αυτά που ήθελε η κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα: Στα 6,7 δις ευρώ η δόση που θα εκταμιευθεί μετά την ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top