K. Μακρή: Από το κινητό του συμβολαιογράφου οι πλειστηριασμοί

Στο σφυρί και τα γραφεία της ΛΑΕ του Λαφαζάνη!

«Δεν θα έχουμε ξανά επεισόδια, γιατι δεν θα έχουμε και πλειστηριασμούς ξανά στο ειρηνοδικείο. Όλοι θα γίνονται ηλεκτρονικά, όλοι με ένα κλικ,  ακόμη και απο το κινητό του συμβολαιογράφου! Πολλοί σήμερα δεν πήγαν καν στα γραφεία τους» τόνισε η  Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.  

«Έτσι, σιωπηλά και αθόρυβα έγιναν σήμερα 12 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – δύο δεν έγιναν – και αφορούσαν από ένα μικρό ακίνητο για  31.000 ευρώ έως κι ένα πλοίο,  το «Αίολος Κεντέρης» για 6,5 εκ. ευρώ. Για όποιο ακίνητο δεν υπάρχει ενδιαφέρον, το αγοράζει η ίδια η τράπεζα για να το πουλήσει μετά» επισήμανε για το ίδιο ζήτημα η σχολιάστρια του Star.   

Όπως πρόσθεσε η Κ. Μακρή «έτσι έγινε και με το ακίνητο του Παναγιώτη Λαφαζάνη της ΛΑΕ, το οποίο πήρε η τράπεζα με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό! Ο  κ. Λαφαζάνης διαμαρτυρήθηκε εντόνως, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Ο  επικεφαλής της ΛΑΕ το μεσημέρι είπε ότι θα επιστρατευτούν και…  χακερς για να μπλοκάρουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Προς το παρόν πάντως σήμερα , τα γραφεία τους τα πήρε η τράπεζα…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top