Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά για την υγεία του στο STAR: Είμαι πλέον καλά

Του λείπει η τηλεόραση; Ποια είναι τα πράγματα που έχει πάντα στο σακίδιο του; Δείτε τι απαντά

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα έχουν καταφέρει έτσι οι γιατροί ώστε να είμαι ελεύθερος από το πρόβλημα» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή «Αλήθειες για τη Ζήνα», για το πρόβλημα υγείας είχε αντιμετωπίσει.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού είχε συγκλονίσει τον Ιούνιο του 2017 όταν μετά από επιτυχή επέμβαση, είχε κάνει κατάθεση ψυχής για το πρόβλημά του, λέγοντας πως «τελικά δεν είναι “όλα καλά”». Όπως τονίζει, είναι υποχρέωση του πολιτικού να κάνει ενημέρωση για τέτοια θέματα στους πολίτες.

Διαβάστε ακόμη: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ από τον Σταύρο Θεοδωράκη: Τελικά δεν είναι όλα καλά με την υγεία μου

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αλλαγής ταυτότητας φύλου, χαρακτηρίζοντας «λάθος» την εμπλοκή της εκκλησίας στο θέμα: «Ήταν πολύ λάθος ο δημόσιος διάλογος και η εμπλοκή της εκκλησίας σε αυτή την υπόθεση. Δεν είναι ζήτημα να διχαστούμε αυτό».

«Είμαι ήδη μεγάλος για την πολιτική»

Ο πρόεδρος του Ποταμιού και υποψήφιος για το νέο κόμμα της κεντροαριστεράς δηλώνει ότι είναι ήδη μεγάλος για την πολιτική και πως πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να κυβερνιέται από ανθρώπους ηλικίας 40 μέχρι 50 ετών.

Όσον αφορά, το τι θα κάνει αν εκλεγεί, σημειώνει: «Πιστεύω στο να προσφέρεις και μετά να φύγεις. Δεν πιστεύω στους αιώνιους πολιτικούς».

«Στα μεγάλα θέματα, σκέφτομαι “τι ωραία θα ήταν να έπαιρνα τώρα μια κάμερα”»

O ίδιος δηλώνει ότι δεν του λείπει η τηλεόραση.

«Αν γίνει κάνα μεγάλο θέμα, σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να πάρω τις κάμερες να βγω να κάνω ένα ντοκιμαντέρ. Αλλά περνάει γρήγορα αυτό γιατί έρχονται τα “χαστούκια” της πολιτικής, με τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν» επισημαίνει.

Μιλώντας, εξάλλου, για το περίφημο σακίδιο (σήμα κατατεθέν του στο δημοσιογραφικό βίο του), ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι έχει πάντα μέσα ένα σημειωματάριο, πολλά μολύβια, μια μικρή φωτογραφική και έναν σουγιά.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ποταμιού καλεί τον κόσμο να μην απέχει από την πολιτική λέγοντας πως «τα πράγματα δεν τα αλλάζουν οι άλλοι για εμάς, τα αλλάζουμε εμείς».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top