Κ. Μακρή: Μία επίθεση τη μέρα από τους «γνωστούς αγνώστους» σε κτίρια και πανεπιστήμια!

Βαριοπούλες και ξυλοδαρμοί πλέον στην ημερήσια διάταξη

«Μετρούσα πόσες επιθέσεις σε διάφορα κτίρια και πανεπιστήμια έχουμε τις τελευταίες 10 ημέρες. Διαπίστωσα λοιπόν ότι ειναι περίπου 1 την ημέρα» επισήμανε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα για την «επιδημία» επιθέσεων από τους «γνωστούς αγνώστους».       

Όπως ανέφερε, οι επιθέσεις έγιναν στην  ισπανική πρεσβεία,  με βαριοπούλες στο ΚΕΠΥΟ,  στην Ευελπίδων, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο όπου ο ομιλητής ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, σήμερα στους συμβολαιογράφους και πάει λέγοντας.

Πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star:  

«Απ’ όλα αυτά  συλλήψεις έγιναν μόνο στην ισπανική πρεσβεία, στα άλλα περιστατικά δεν έγιναν ούτε προσαγωγές  και κανείς δεν αντιδρά. Κι όποιος τολμήσει να αντιδράσει εχει την τύχη του καθηγητή Συρίγου που είδε αφίσες του κολλημένες σε όλη την Αθήνα. Για αυτό και ο πρύτανης του Αριστοτελείου δεν κάλεσε χτες την αστυνομία. Φοβήθηκε να το κάνει,  εκεί έχουμε φτάσει».

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Ο κ. Τόσκας την προηγούμενη εβδομάδα ρωτήθηκε στην ΕΡΤ κι είπε ότι τα Εξάρχεια έτσι ήταν πάντα ενώ σε ό,τι αφορά τις καταδρομικές επιθέσεις σε πανεπιστήμια και αλλού είπε ότι πρέπει να αναπτυχτεί ένα υγιές κίνημα φοιτητικό ή  κίνημα πολιτών. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο υπουργός. Αυτό που ξέρω είναι ότι  η ανομία ειναι η καθημερινότητα μας πια.  Σχεδόν τη συνηθίσαμε». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top