Ρουσόπουλος: Mε ενδιαφέρει πολύ να επιστρέψω στην πολιτική, πιστεύω ότι δικαιώθηκα

«Δεν επιστρέφω για να πάρω την εκδίκησή μου»

«Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να επιστρέψω στην πολιτική» δήλωσε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στον Real FM.

«Το έχω συζητήσει πάρα πολύ και με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι κάτι το οποίο το θέλω γιατί πιστεύω ότι και μου ταιριάζει και το έκανα καλά, παρά την ταλαιπωρία» τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι και μία ένδειξη ότι, όσο και να ταλαιπωρηθείς σε ένα χώρο που νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου, αξίζει τον κόπο. Εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Ακόμα και με τα όσα άκουσα και με τα όσα άκουσε η οικογένεια μου, με τα όσα τραβήξαμε. Δεν τα ξεχνώ, Ανήκουν στο παρελθόν, υπό την έννοια ότι τα κατέγραψα τα έβαλα σε ένα ντουλάπι και μένουν εκεί».

«Δεν επιστρέφω, εάν επιστρέψω, γιατί πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις με τον πρόεδρο του κόμματος και με τα όργανα του κόμματος, για να πάρω την εκδίκηση μου» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Επικρατείας. «Θεωρώ ότι η προσφορά στην πολιτική είναι σημαντική. Άλλωστε θεωρώ ότι δικαιώθηκα» σημείωσε.

Ο κ. Ρουσόπουλος ρωτήθηκε για τη νέο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με επικεφαλής τη Μαρία Σπυράκηως εκπρόσωπο του κόμματος: «Νομίζω ότι είναι μία καλή και ενισχυμένη ομάδα. Η Μαρία Σπυράκη έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία και στη δημοσιογραφία και στην πολιτική πλέον. Έχει διατελέσει πάλι εκπρόσωπος της ΝΔ για ένα διάστημα επί του κ. Σαμαρά. Είναι συστηματική, οι γυναίκες είναι πιο συστηματικές από εμάς. Βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Νομίζω ότι θα τα πάει καλά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top