Βγαίνουν τα μαχαίρια σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για εταιρεία δημοσκοπήσεων που δείχνει… ντέρμπι

Η Πειραιώς προσφεύγει στο ΕΣΡ και μιλά για προπαγάνδα – Μαξίμου: Καταρρέει το δημοσκοπικό αφήγημα του κ. Μητσοτάκη

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για εταιρεία δημοσκοπήσεων

Τα μαχαίρια βγήκαν (εκ νέου) ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή αποτέλεσαν τα ευρήματα μιας εταιρείας δημοσκοπήσεων που έδειχνε πως η διαφορά των 2 κομμάτων έχει πέσει στις 3 μονάδες, με την Πειραιώς να καταγγέλλει πως είναι εκτός συστήματος πιστοποίησης και εκτός οποιουδήποτε ελέγχου, κατηγορώντας το Μαξίμου για προπαγάνδα.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου εξέδωσε ενημερωτικό σημείωμα επικαλούμενη στοιχεία δημοσκόπησης από εταιρεία εκτός συστήματος πιστοποίησης.

«Μία σειρά μετρήσεων, τόσο στο διαδίκτυο όσο και από εταιρείες καταγραφής των τάσεων της κοινής γνώμης δείχνουν ότι μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης το πολιτικό κλίμα στη χώρα αλλάζει και μπαίνουμε σε μία νέα περίοδο» έγραφε –μεταξύ άλλων- η ενημέρωση, κάνοντας λόγο για αντιστροφή του κλίματος με τη ΝΔ στο 27% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 24% στη δημοσκόπηση της εν λόγω εταιρείας.

«Η παρέα του Μεγάρου Μαξίμου, για μεγάλο διάστημα κατήγγειλε συλλήβδην τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Τώρα βγάζει non paper χρησιμοποιώντας στοιχεία μιας άγνωστης εταιρείας εκτός συστήματος πιστοποίησης, εκτός ΣΕΔΕΑ, εκτός οποιουδήποτε έλεγχου, χωρίς καμία παρουσία και εκπροσώπηση. Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια. Η Νέα Δημοκρατία αύριο προσφεύγει στο Ε.Σ.Ρ.» απάντησε η ΝΔ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top