Το «ευχαριστώ» της Όλγας Κεφαλογιάννη για τα 10 χρόνια από την ημέρα που εξελέγη πρώτη φορά Βουλευτής

«Οι μεγάλες προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας»

Το "ευχαριστώ" της Όλγας Κεφαλογιάννη

Δέκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Όλγα Κεφαλογιάννη εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στο Ρέθυμνο.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook,  η βουλευτής είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σημειώνοντας ωστόσο πως «οι μεγάλες προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας».

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση της:

16 Σεπτεμβρίου 2007 …

Πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που εξελέγην πρώτη φορά Βουλευτής στο Ρέθυμνο. Ακολούθησε η εκλογή του 2009 και πάλι στην Κρήτη.
Μετά ήρθαν οι εκλογές του 2012 και του 2015, πρώτη σε σταυρούς στην Α’ περιφέρεια Αθηνών.

Η τιμή και η ευθύνη γι αυτή την πορεία ήταν και είναι μεγάλη. Με την ψήφο και την υποστήριξη των πολιτών, υπηρετώ τη χώρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, ιστορική συγκυρία.

Είτε ως βουλευτής, ασκώντας τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, είτε ως Υπουργός την περίοδο 2012 - 2014, δουλεύοντας στην πράξη για να βγεί η χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης.

Μέσα σε αυτή τη δεκαετία, στην Ελλάδα ξέσπασε μια πρωτοφανής οικονομική κρίση, με τεράστιες κοινωνικές συνέπειες.

Το πολιτικό σύστημα κλήθηκε όχι μόνο να την αντιμετωπίσει, αλλά παράλληλα να αλλάξει και τον ίδιο του τον εαυτό. Να αντιληφθεί τι έφταιξε και φτάσαμε μέχρι το σημείο μηδέν, να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, να βρει λύσεις για το μέλλον.

Η κρίση, όμως, δυστυχώς συνεχίζεται, κυρίως λόγω των επικίνδυνων και παράλογων χειρισμών και της έλλειψης συγκροτημένου σχεδίου της κυβέρνησης από το 2015.

Οι μεγάλες προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας. Τώρα, ακόμα πιο πολύ, χρειάζεται να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον. Την πατρίδα και τους ανθρώπους της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Όλγα Κεφαλογιάννη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top