Φώφη: Θέλω να ολοκληρώσω το όραμα του Γιώργου Γεννηματά

«Ντέρμπι για τρεις οι επόμενες εκλογές»

Γεννηματά: Θέλω να ολοκληρώσω το όραμα του Γεννηματά

«Η Κεντροαριστερά μπορεί ξανά. Είμαστε εδώ ξανά δυνατοί, δημιουργούμε νέα δεδομένα» είπε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον Σκάι.

«Θέλω να ολοκληρώσω το όραμα του Γιώργου Γεννηματά, αυτό που δεν πρόλαβε να κάνει» τόνισε και πρόσθεσε πως είναι χαρακτήρισε θετικό ότι είναι δέκα οι υποψήφιοι: «Αυτό δείχνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει ξανά η Κεντροαριστερά»

«Το ζητούμενο απ' όλη αυτήν τη διαδικασία δεν είναι να μοιραστούμε θέσεις όλοι εμείς που διεκδικούμε σήμερα την ηγεσία αυτού του χώρου. Αλλά να κινητοποιήσουμε την παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη, να πάρουμε πίσω όλον αυτόν τον κόσμο που είτε απογοητεύτηκε και αποστασιοποιήθηκε και έμεινε σπίτι του και δεν ψήφισε, είτε πείστηκε από τα μεγάλα λόγια και τα ψέματα του κ. Τσίπρα και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα είναι απογοητευμένος και ψάχνει να βρει προοπτική και λύση. Αυτό θέλουμε να πούμε: Είμαστε εδώ. Είμαστε δυνατοί και θα γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί» είπε η κα Γεννηματά.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι αλυσόδεσε την Ελλάδα, ενώ για τη σημερινή επίσκεψη του στη ΔΕΘ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος».

Παράλληλα, επανέλαβε την πεποίθησή της ότι η επόμενη αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι για τρεις, και για τις μετεκλογικές εξελίξεις επισήμανε ότι οι συζητήσεις θα γίνουν με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, μετά τις εκλογές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top