Καφενείο η Βουλή - Λοβέρδος σε Κατρούγκαλο: «Είστε πολιτικό μαλάκιο»

Άγρια σύγκρουση εκτυλίχθηκε στη Βουλή μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - Πρώτη ανάρτηση 13.37

Άγρια σύγκρουση εκτυλίχθηκε στη Βουλή, μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του Γιώργου Κατρούγκαλου, μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, περί της μη συμμετοχής της ελληνικής κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας.

Μετά την πρωτολογία του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως έθεσε ερωτήσεις στο πλαίσιο της εξωτερικής πολιτικής και ανέφερε πως αυτά τα θέματα δεν πρέπει να αφορούν ψηφαλάκια και ψηφοθηρία. Στη συνέχεια τον χαρακτήρισε «υπάλληλο υπουργών του ΠΑΣΟΚ» με «ευέλικτη και εύκαμπτη μέση», καθώς και «πολιτικό μαλάκιο» που περιφέρεται πολιτικά εδώ και εκεί.

Ο κ. Κατρούγκαλος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, λέγοντας ότι με τα όσα είπε ο κ. Λοβέρδος έχει αυτοπροσδιοριστεί από όσους τον άκουσαν και τον είδαν.

Οι διάλογοι

«Μερικοί από εσάς προετοιμάζετε την μετάβαση σας στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Εκφράζεις απόψεις του ακραίου κέντρου που ταυτίζονται με αυτές της άκρας δεξιάς που έχουν μετακινηθεί στη ΝΔ» είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Εσείς κύριε που έχετε υπάρξει υπάλληλος σε γραφεία υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Εσείς έχετε αποδείξει ότι έχετε εύκαμπτη μέση. Είστε ένα πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται. Εγώ έχω πει, ότι από τον πολιτικό μου χώρο θα απομακρυνθώ μόνο οριζοντίως γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεστε σε εμένα» απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Με όσα λέτε για εύκαμπτες μέσες και πολιτικό μαλάκιο έχετε ήδη έχετε αυτοπροσδιοριστεί στα μάτια και στα αυτιά αυτών που μας ακούν» συνέχισε ο κ.Κατρούγκαλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top