Ο Βασίλης Λεβέντης «βλέπει» εκλογές εντός του 2017

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξήγησε ότι η εκτίμησή του βασίζεται στο ότι δεν θα έλθουν επενδύσεις- Πρώτη ανάρτηση 15:34

Δεν αποκλείει την διεξαγωγή εκλογών εντός του 2017, μετά τη ΔΕΘ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΣΚΑΙ, ο κ. Λεβέντης εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ψηφοθηρία στη Θεσσαλονίκη υποσχόμενος ενίσχυση των φτωχών και ανεβάζοντας στην ημερήσια ατζέντα θέματα αριστερής πολιτικής, όπως τη μη συμμετοχή στην Εσθονία, την κλήρωση για τη σημαία κ.ά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξήγησε ότι η εκτίμησή του για πρόωρες εκλογές βασίζεται στο ότι δεν θα έλθουν επενδύσεις και η χώρα δεν θα επανέλθει στην κανονικότητα. Έτσι, η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να κόψει πάλι μισθούς και συντάξεις.

Ακόμη, είπε ότι πλέον δεν έχει συχνή επαφή με τον πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως ανέφερε, έκοψε τις πρωινές επικοινωνίες μαζί του λόγω των πολιτικών τους διαφωνιών.

«Εγώ ήθελα να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει να κάνει κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ αλλά δεν το έκανε γιατί είναι αρνητικός, όπως μου είπε ο πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης» είπε ο κ. Λεβέντης, εκτιμώντας ότι, εάν ήταν θετικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε ο κ. Τσίπρας θα προχωρούσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top